Tänään:

08:20

17:4508:51

Ennuste klo 17

2.46°C


Sade: 0.0 mm

Ennuste klo 18

-1.22°C

Sade: 0.0 mm

Ennuste klo 19

-2.86°C

Sade: 0.0 mm

Ennuste klo 20

-3.65°C

Sade: 0.0 mm

Korkeimmat ja matalimmat mitatut lämpötilat vuosittain


Lisää tilastoja

Satunnainen kuukauden kuva:

Kuvaajia

Viimeisin 24 h

Kuvaaja esittää lämpötilan kehittymisen viimeisimmän 24 tunnin aikana. Kuvaajassa on esitetty positiiviset lämpötilat punaisella ja negatiiviset sinisellä värillä. Taustalla näkyy myös harmaalla viimeisen 24 - 48 tunnin välillä (käytännössä eilisen) lämpötilahistoria, vastaten kysymykseen "mikä oli lämpötila eilen tähän aikaan?". Musta suora viiva on trendiviiva.

Viimeiset 7 vrk

Kuvaaja esittää lämpötilan kehittymisen viimeisimmän 7 vuorokauden aikana. Kuvaajassa on esitetty positiiviset lämpötilat punaisella ja negatiiviset sinisellä värillä. Musta suora viiva on trendiviiva. Huomaa, että mittaustarkkuus kärsii tarkasteltaessa yli 24 h kuvaajia.

Viimeiset 30 vrk

Kuvaaja esittää lämpötilan kehittymisen viimeisimmän 30 vuorokauden aikana. Kuvaajassa on esitetty positiiviset lämpötilat punaisella ja negatiiviset sinisellä värillä. Musta suora viiva on trendiviiva. Huomaa, että mittaustarkkuus kärsii tarkasteltaessa yli 24 h kuvaajia.

Tuulen nopeus 24h

Violetti kuvaaja esittää tuulen nopeuden kehittymisen viimeisimmän 24h aikana. Tummansininen kuvaaja esittää tuulen nopeutta eilen. Vaaleansininen tausta esittää tuulen puuskan nopeutta (suurin nopeus m/s tunnin aikana).

Laitteisto

Mittauslaitteisto ja ohjelmisto

Mittaukset tehdään hyödyntäen Raspberry Pi -tietokonetta, Arduino kehitysympäristöä sekä sensoreita. Kts. laitteistosivu.

Ominaisuudet

Valmiit ja työn alla olevat ominaisuudet

  • Lämpötilan mittaus
  • Lämpötilakuvaajat
  • Lämpötilan historiatieto
  • Ennuste

  • Tuulen nopeuden mittaus
  • Valoisuuden (auringonvalon) intensiteetti
  • Sademittaus

Seuraa Twitterissä

Täysautomaattinen lämpötilaa visertävä botti!